Agenda

Agenda 2019

Een aantal maanden per jaar staat er bij ons een bepaald thema centraal. Ook organiseren we regelmatig info-avonden. Op deze pagina vindt je de agenda voor de komende tijd.

 

9 mei: Puppy info-avond in samenwerking met Caniconnect

Heb jij net een pup in huis of komt ie eraan? Kom naar deze voorlichtingsavond. Je hoort alles over verzorging, voeding en opvoeding van jouw pup. Sprekers zijn Cato dierenarts Mariette en Sandra, de eigenaresse van de hondenschool. Iedereen is van harte welkom. Wel even van tevoren opgeven via deze site.

Donderdag 9 mei: 19.30u – 22 uur: Puppy info avond.

Locatie: Hondengedragscentrum Cani-Connect

11 mei: Titermiddag dag bij ProDogs Petfood Montfoort

Op zaterdag 11 mei gaan we een middag titeren bij ProDogs in Montfoort. ProDogs is een winkel waar we goed mee samenwerken en zij willen hun klanten de mogelijkheid bieden om te titeren. Het is een dierenwinkel / adviseur / leverancier gespecialiseerd in vers vlees. De prijs voor het titeren die middag is 39.50 per hond. Dit is overigens dezelfde prijs als wanneer je met 3 of meer dieren bij ons in de praktijk komt om te titeren. Maar voor een enkele hond wel goedkoper dan de gebruikelijke 47.50 euro. Dus wil jij kennismaken met titeren en met ProDogs? Dan kan je je opgeven voor deze middag bij ProDogs

Je bent van harte welkom!

Ook voor kleine vragen kan je altijd bellen of loop gerust bij ons binnen!
Of laat hieronder je vraag achter.

Stel je vraag!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Afspraak maken? Je kunt ons altijd bellen op 030 - 68 88 777 ook voor spoed!

Als je wilt kun je bij ons ook online een afspraak maken Boek nu online