Agenda

Agenda voorjaar 2018

Een paar maanden per jaar staat er bij ons een bepaald thema centraal. Ook organiseren we regelmatig info-avonden. Op deze pagina vind je de agenda voor de komende tijd.

19 april: Puppy info-avond in samenwerking met Caniconnect

Heb jij net een pup in huis of komt ie eraan? Kom naar deze voorlichtingsavond. Je hoort alles over verzorging, voeding en opvoeding van jouw pup. Sprekers zijn dierenarts Mariette en Sandra, de eigenaresse van de hondenschool. Iedereen is van harte welkom. Wel even van tevoren opgeven via deze site.

Donderdag 19 april: 19.30u – 21:30u: Puppy info avond.

Locatie: Hondengedragscentrum Cani-Connect

1 juni : Verhuizing naar de Boerhaaveweg

Op 1 juni gaan we verhuizen naar de Boerhaaveweg 56. Op deze dag zal de praktijk gesloten zijn en kunt u bij onze collega’s van Dierenkliniek Smole terecht in geval van spoed. Vanaf maandag 4 juni kunt  op onze nieuwe locatie terecht.

6 september : EHBO lezing in samenwerking met Caniconnect

Wegens groot succes vorige jaar dit jaar weer 2 nieuwe data gepland. Aan het einde van de avond kan je een spoedonderzoek bij je huisdier en weet je in meest voorkomende spoedgevallen hoe wel en hoe vooral niet te handelen. Spreker deze avond: Mariette, de dierenarts van Cato. Je kan je hier opgeven voor deze avond.

15 maart: 19.30 – 22.00 u.

Locatie: Hondengedragscentrum Cani-Connect

Je bent van harte welkom!

Ook voor kleine vragen kan je altijd bellen of loop gerust bij ons binnen!
Of laat hieronder je vraag achter.

Stel je vraag!

Afspraak maken? Je kunt ons altijd bellen op 030 - 68 88 777 ook voor spoed!

Als je wilt kun je bij ons ook online een afspraak maken Boek nu online