Praktijkverhalen

« Terug naar praktijkverhalen

In memoriam – onze eigenwijze, zelfverzekerde praktijkkat Guus

Op dinsdag 5 december 2017 hebben wij onze, voor vele cliënten welbekende, praktijkkat Guus laten inslapen. Hij bleek op z’n beide nieren zeer kwaadaardige tumoren te hebben. Deze strijd was niet te winnen, we hebben hem moeten laten gaan.

Guus werd in december 2016 gebracht voor een paar nachten in ons Cat & Breakfast. Na 10 dagen was hij nog steeds niet opgehaald. Uit contact met de eigenaresse bleek, door persoonlijke omstandigheden, naar huis teruggaan voor Guus geen optie. En wat dan? Guus naar het asiel laten brengen? Nieuwe eigenaren zoeken voor hem? Niets daarvan, Guus viel vanaf dag 1 in de smaak. Daarnaast had Guus zelf al meteen bedacht dat ie praktijkkat werd, want in die 10 dagen was hij al meerdere keren uit z’n verblijf ontsnapt om rustig een rondje door de praktijk te gaan lopen. Dus mocht hij blijven bij ons. Guus sliep in het pension en liep overdag rond door de praktijk. Je kon hem aantreffen op de printer, liggend op de stoelen in de personeelskamer tussen onze honden of op de balie. Guus hield selectief van knuffelen, maar af en toe koos hij personen aan de balie of binnen het personeel uit en dan zat ie ineens op je schouder.

Hij heeft maar 1 jaar met ons mogen meedraaien in de praktijk. Hij was pas 8 jaar oud. Wat een verdriet, we gaan hem heel erg missen en hadden graag nog vele jaren van hem willen genieten. Maar deze strijd was niet te winnen.

Rust zacht, grote rode vriend! Wij, en velen met ons, gaan je heel erg missen !

 

« Terug naar praktijkverhalen

Je bent van harte welkom!

Ook voor kleine vragen kan je altijd bellen of loop gerust bij ons binnen!
Of laat hieronder je vraag achter.

Stel je vraag!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.